CAMPIONII SPIKE IN MECIUL ANULUI – DUMINICA, PLOIESTI – SALA OLIMPIA, ORA 17:00

Duminică, 22 aprilie, cu începere de la ora 17:00, toți iubitorii de baschet, muzică și dans sunt așteptați în tribune pentru un show cu totul desăvârșit, care vă va încânta din primul minut. Juniorii de la AFI Ploiești Basketball pregătiți de Elena Stan vor susține un meci demonstrativ în compania formației CS Spike București, manageriată de fostul idol al Sălii Olimpia, Virgil Căruțașu, și de soția acestuia, Andreea, fostă antrenoare secundă în dinastia campionilor.

Spectacolul baschetbalistic va fi completat cu momente coregrafice ale majoretelor de la Ploiești Dancers, dar și ale Ansamblului Kymata – reprezentant de marcă al Uniunii Elene din România, Filiala Prahova. Invitați, de-a lungul anilor, în mai multe showuri de televiziune, oaspeții noștri vor expune, în pauzele meciului de baschet, câteva dansuri tradiționale grecești, prezența acestora în „Olimpia” fiind o premieră ce suntem convinși că va fi încununată de succes.

Ca de fiecare dată, concursurile pentru fani vor fi la ele acasă pe parchetul Sălii Sporturilor, spectatorii putând câștiga mingi de baschet, dar și marele premiu – un hoverboard oferit de sponsorul principal al evenimentului.

Intrarea va fi liberă, iar spectacolul, ca de fiecare dată, va veni la pachet cu buna dispoziție, din partea casei. Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.