CAMPANIA 2014 – REDIRECTIONEAZA 2% CATRE CLUBUL SPORTIV SPIKE BUCURESTI

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !
Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2013, sa sprijiniti formarea jucatorilor apartinind clubul SPIKE, completati si depuneti, formularul 230(in cazul impozitului pentru salarii)
Pentru VENITURI DIN SALARIU:  ANUL la care se face referire in formular este 2013, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2013, conform fisei fiscale.
Denumire entitate nonprofit: CLUBUL SPORTIV SPIKE BUCURESTI
Cod de identificare fiscala: 17427880
Cont bancar (IBAN): RO84INGB0000999903703635
ATENTIE: Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. 
 Pentru VENITURI DIN SALARIU: completati cu datele de identificare (pct. I) si semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate.
Depuneti formularul DIRECT la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu (potrivit legii sau adresa unde locuieste efectiv, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in Romania) sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/institutiei angajatoare). 
Fondurile pe care dumneavoastra le directionati vor fi folosite pentru achizitia de echipamente sportive , dotarea salilor cu diverse dispozitive si aparate necesare predarii si insusirii corespunzatoare a jocului de baschet.
Daca doriti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura sau aveti nelamuriri , rog sa ne contactati.
Date de contact:Andreea Carutasu
E-mail: andreeacarutasu14@yahoo.com

VA MULTUMIM PENTRU SPRIJINUL ACORDAT !

Formular 230 se descarca de aici(click dreapta “Save link as”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.